KOMENTAR

Građanski otpor migrantskim banditima: Marokanac uboden nožem!

Događa se ono našta je portal Antimigrant upozoravao – da će ugroženi građani uzeti pravdu u svoje ruke i početi oružati otpor migrantskom nasilju, koje je sponzorirano od SDA i Islamske zajednice. Već je svima jasno da je na zlodjelu bila velika prevara, kojom su se Bošnjaci pokušali uvući u obmanu, da povjeruju kako ih vjera obavezuje da pomažu migrantske bande, za koje im je iz Islamske zajednice poručivano da su to muhadžiri, koji reisa Kavazovića podsjećaju, kako je govorio, na naše žrtve.

Ta obmana je mogla držati vodu jedno vrijeme, ali, u suočenju sa istinom, sa slikama pijanih, drogiranih i nasilnih migranata, koji ugrožavaju bošnjački život – bilo je samo pitanje kada će se probuditi otpor. Očito je da će pred nama biti sve više vijesti o migrantima kojima su se suprotstavili građani. Jedna od takvih vijesti obilježila je i ovaj vikend…

U sarajevskom naselju Saraj Polje, jučer je nožem povrijeđen migrant iz Maroka, koji je nakon dojave građana, vozilom Hitne pomoći prevezen u KCUS.

– U blizini garaža JKP Rad u ulici Ramiza Salčina u općini Novi Grad zatečena su dva lica od kojih se jedan predstavio kao J. R. iz Maroka a koji je policijskim službenicima objasnio da je njegov prijatelj M. J. (34) iz Maroka od strane nepoznate muške osobe povrijeđena oštrim predmetom, najvjerovatnije nožem u predjelu grudnog koša, na njemu nepoznatoj adresi u naselju Saraj Polje – navedeno je u izvještaju MUP-a.

O svemu je obaviješten i dežurni tužitelj Tužilaštva KS.