Aktuelno

Genocidna “hutba”: BOJKOT lažne DŽUME

Bošnjaci su dužni bojkotovati lažnu džumu 08.11.2019. godine!!!

Na toj džumi će biti čitana “hutba” kojom se Bošnjaci lažu i nagovaraju da prihvataju migrantske horde koje uvozi Srbija s ciljem uništenja bošnjačkog naroda!

Teško je ovo iskušenje za Bošnjake, jer da bi opstali – moraju razumjeti da je njihova Islamska zajednica okupirana iznutra i da je postala sredstvo za guranje Bošnjaka u ambis građanskog rata!

Moglo se to naslutiti i prije, kada se marionetski “reis” Kavazović očitovao kao sluga bošnjačkih neprijatelja. Dokaza je mnogo.

No, ovog časa je najbitnije shvatiti da dvije džume zaredom marionetski “reis” Kavazović zloupotrebljava Islamsku zajednicu i hutbe posvećuje migrantima, s ciljem da Bošnjake ubijedi da je doček migrantskih hordi vjerska obaveza bošnjačkog naroda.

Time se marionetski “reis” Kavazović direktno stavio u službu genocida nad Bošnjacima, čija završna faza jeste velikosrpski uvoz migranata među Bošnjake.

Cilj je da bošnjački identitet postane migrantski identitet!

Uspio je taj bijedni zlotvor ubijediti mnoge Bošnjake da kao heroje dočekuju svoje sutrašnje ubice i progonitelje, uspio je podijeliti Bošnjake i stvoriti ambijent za “sirijski” građanski rat, uspio je ono što nije pošlo za rukom ni Fikret Abdiću Babi – da u ambis odvede cjelokupan bošnjački narod. Oni koji komanduju “reisu” Kavazoviću, izgubili su osjećaj za mjeru, naređuju mu da minber koristi iz hutbe u hutbu za laganje Bošnjaka, iz čega se može zaključiti da su u panici od spoznaje da su Bošnjaci razumjeli prevaru, razumjeli izdaju, i da će braniti svoje gradove i emanet šehida bez obzira na trenutnu okupaciju Islamske zajednice i bošnjačke politike. Takozvana “hutba” koja je naređena marionetskom “reisu” Kavazoviću otkriva bezočne laži, kojima se vrijeđa čast i pamet bošnjačkog naroda, kroz tvrdnje da sa migrantima “prolaze žene i djeca”, a svi vidimo da su tu isključivo vojnosposobni i sumnjivi muškarci u najboljim godinama, da su “goli i bosi”, a svi vidimo da su puni para i odjeveni po posljednjoj modi, da “njihova tijela završavaju u kamionskim hladnjačama”, a što je zapravo zloupotreba ljudske tragedije s ciljem da se 40.000 ilegalih migranta predstavi kao njih nekoliko koji su negdje, u Evropi, stradali u hladnjači. Ovolika količina laži iz tuđih usta marionetskog “reisa” govori da smo posve blizu tragediji. Maske su pale!!!

Nema kraja beščašću marionetskog “reisa” Kavazovića! Vrijeme je da taj lažni reis, taj bijedni sluga bošnjačkih dušmana, ili podnese ostavku, ili potraži štrik. Sram da ga bude! Njega ni samoubistvo više ne može oprati.