Društvene mreže

Da li je otpočeo bošnjačko migrantski rat?

Portal Antimigrant.ba mjesecima već piše i upozorava građane BiH na golemu opasnost koja prijeti našem narodu, prvenstveno Bošnjacima, kroz uvoz tzv. migranstkih hordi, a uz sponzorstvo i saučesništvo Islamske zajednice i SDA.

Također smo upozoravali da ova najveća historijska podvala bošnjačkom narodu može voditi samo u njihov nestanak i da je patriotska obaveza braniti svoj životni prostor koji je ugrožen.

Građani USK svakodnevno svjedoče teroru i nasilju koje nad njima provode migrantski okupatori, i svjedoče brutalne međusobne obračune ovih migrantskih bandi.

Ono što posebno zabrinjava i na šta smo, također, upozoravali, jeste da politika prihvata i naseljavanja tzv. migranata u krajeve sa bošnjačkom većinom, koje ni jedna zemlja u Evropi ne želi i neće, može imati samo jedan realna ishod, a to je bošnjačko-migrantski rat, a čiji početak se upravo i desio u jednoj bihaćkoj kladionici, u kojoj je došlo do fizičkog obračuna grupe migranata sa jednim Bišćaninom.

Narod je potpuno nezaštićen, nesiguran i putem društvenih mreža se poziva na samoorganiziranje i naoružavanje.

Postavlja se pitanje -šta će se desiti ako dođe do bošnjačko-migrantskog sukoba?

Koga će štiti policija i MUP USK, ako su se pred njihovim očima i u njihovoj avliji dešavali posljednji obračuni a nisu reagirali?!